Cautare

19133 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (4.52 secunde)
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN.
FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
Lupta cu cancerul incepe cu preventia La nivel globl, 50% dintre tari, printre care si Romania, nu au registre nationale pentru cancer La nivel global, jumatate dintre tari au dificultati in privinta preventiei cancerului, a asigurarii tratamentului si ingrijirii necesare pe termen lung pacientilor cu neoplazii, concluzioneaza o ancheta a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, publicata recent.
26 septembrie 2006 - iata o data care sigur, pentru noi, va face istorie. In aceasta zi, Comisia Europeana si Parlamentul European au decis, in urma unei analize (in principiu) severe ca Romania si Bulgaria merita sa intre de la 1 ianuarie 2007 in grupul UE.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
Senatorul PNL Mihai Lupoi s-a prezentat ieri la CNSAS pentru ca, in urma unei cereri mai vechi, institutia i-a pus la dispozitie o copie a dosarului sau de Securitate.
Ultimele sapte zile au scos la iveala fel de fel de idei ale politicienilor locali, dar si activitati legate mai mult, sau mai putin, de campania electorala.
Sambata, 3 martie 2018, la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar in memoria Madalinei Manole. Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
Cancerul pulmonar iti poate fura timpul" - acesta este mesajul campaniei anuale de informare asupra riscului acestei afectiuni, derulate in luna noiembrie de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
O adolescenta de 16 ani a fost ucisa. Atentie, sunt informatii cu impact emotional. Un tanar, inarmat cu un cutit, a reusit sa intre in cladirea orfelinatului. Se pare ca era iubitul fetei de 16 ani, pe care a injunghiat-o.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
Romanii care lucreaza in diverse tari ale Uniunii Europene pot beneficia de Serviciul de orientare pentru cetateni (SOC), prin care pot beneficia gratuit de consultanta juridica in limba romana.
Fondurile structurale impun in Romania o noua profesie, aceea de consultant in fonduri europene.
"Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Grupul Carrefour si WWF Romania au inceput anul acesta un parteneriat strategic pe trei ani care are ca scop protejarea a 21.000 ha de paduri. De azi, cei doi parteneri s-au aliat pentru a oferi o sansa in plus naturii, prin campania Mai mult decat un plus.
Pandorra Story Style anunta lansarea evenimentului international fenomen, Legion Run in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Waterpark.
Doua autoutilitare furate, un IVECO DAILY si un FIAT DUCATO in valoare totala de 50.000 de euro, au fost confiscate marti seara de politistii de frontiera mehedinteni in cooperare cu ofiterii Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna si cu sprijinul atasatului de afaceri interne roman din Franta, dupa ce acestea au fost semnalate ca fiind furate.
Individul a incendiat 8 masini La mai bine de o saptamana de la incident, piromanul care a incendiat 8 masini in Capitala a fost prins. Barbatul de 45 de ani a fost retinut si este audiat. Din primele informatii, a fost prins in Sectorul 1 al Capitalei.
google-analytics.com